AZ EU MÁSFÉLFOKOS ÉLETMÓD PROJEKT 4. HÍRLEVELE

Image
Newsletter social card
Megjelent a 4. hírlevél

A projekt harmadik évébe léptünk, és számos hírrel szolgálhatunk: lakossági és szakértői műhelymunkákat szerveztünk és szervezünk, valamint részt veszünk több konferencián, és megjelent több publikációnk is.

Ízelítő a hírlevél tartalmából:

  • Az életmódváltás gazdasági és jóléti rendszerekre gyakorolt lehetséges hatásainak feltárása – Hogy feltárjuk a lehetséges hatásokat, több európai országban is szakértői Delphi folyamatot szerveztünk.
  • A másfélfokos életmód visszacsapó hatásai – Interjúkat készítettünk olyan úttörőkkel, akik már most is másfélfokos életmódot folytatnak, hogy megtudjuk, mi segített nekik, és mik jelentenek kihívást.
  • Közelgő lakossági és szakértői műhelyek, EU-s szinten is – Jelenleg a második körös lakossági és szakértői műhelyeket készítjük elő öt, a projektben részt vevő országban, köztük Magyarországon is, valamint műhelymunkát szervezünk Brüsszelben az EU döntéshozóival és szakértőivel.
  • Egy új tanulmány feltárja a másfélfokos életmód elérésének mély strukturális faktorait
  • Zöld célokért zölden: a kis(ebb) lábnyomú rendezvények tudatformáló hatása (Ez a cikk magyarul is olvasható honlapunkon.)

További izgalmas hírek a lenti linkre kattintva olvashatók!