Hírlevelek

A projekt hírlevelei 6 havonta jelennek meg (angol nyelven). Feliratkozási lehetőség ITT.

AZ EU MÁSFÉLFOKOS ÉLETMÓD PROJEKT 5. HÍRLEVELE

Hírlevelünkben beszámolunk friss kutatásainkról, valamint a másfélfokos életmód elterjesztése érdekében végzett kommunikációs tevékenységünkről. Olvashat a folytatódó Szakértői Műhelyekről, a legutóbbi szakpolitikai ajánlásunkról és sajtóközleményünkről, publikációinkról, valamint inspiráló cikkeket is talál, ezúttal a fenntartható utazás, valamint az élelmiszerhulladék csökkentése témájában.

Mivel a projekt harmadik évének végéhez közeledünk…

AZ EU MÁSFÉLFOKOS ÉLETMÓD PROJEKT 4. HÍRLEVELE

A projekt harmadik évébe léptünk, és számos hírrel szolgálhatunk: lakossági és szakértői műhelymunkákat szerveztünk és szervezünk, valamint részt veszünk több konferencián, és megjelent több publikációnk is.

Ízelítő a hírlevél tartalmából:

  • Az életmódváltás gazdasági és jóléti rendszerekre gyakorolt lehetséges hatásainak feltárása – Hogy feltárjuk a lehetséges hatásokat, több európai országban is szakértői Delphi folyamatot szerveztünk.
  • A

AZ EU MÁSFÉLFOKOS ÉLETMÓD PROJEKT 3. HÍRLEVELE

Másfélfokos Műhelyek 5 országban, szokatlan kommunikációs tevékenységek, hírek & jó példák a nagyvilágból - ezek, és sok egyéb izgalmas tartalom várja a harmadik projekthírlevél olvasóit!

Egy kis ízelítő a tartalomból:

  • Sikeresen lezajlottak a Másfélfokos Műhelyek első fordulói - 5 ország résztvevő lakosai többek között arra a kérdésre válaszoltak, hogy mit lennének hajlandóak megváltoztatni a viselkedésükben az éghajlatváltozás elleni…

AZ EU MÁSFÉLFOKOS ÉLETMÓD PROJEKT 1. HÍRLEVELE

Nagy örömmel kezdjük hírlevél-sorozatunkat a Horizont 2020 által finanszírozott EU Másfélfokos életmód projektről. A mai naptól kezdve tájékoztatni fogjuk az érdeklődőket a másfélfokos életmóddal kapcsolatos hírekről, eseményekről és fejleményekről.